IZJAVA O KVALITETI IN UPORABNOSTI IGRAL LAPPSET

Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj z obnavljanjem in postavljanjem otroških igrišč, iskanjem kvalitetnih izvajalcev in sodelovanjem z vrtci in šolami smo ugotovili, da nam je najpomembnejše zadovoljstvo naših strank z vseh vidikov. Ne samo, da je cena sprejemljiva, temveč predvsem kvaliteta in uporabnost proizvodov, ki jih ponujamo. V tem primeru so to igrala.

V desetih letih smo postavili marsikatero leseno igralo različnih proizvajalcev. Kar naprej so se pojavljale enake pripombe ali celo reklamacije. Po relativno kratkem obdobju, dveh, treh let, so bili nekateri leseni deli že potrebni obnove ali celo zamenjave. Sploh tam, kjer je bila velika frekvenca otrok, igrišče izpostavljeno vremenskim vplivom in vedno na uporabo. Začelo se je utrudljivo »lovljenje« proizvajalca, da sanira reklamacijo.

V nekem trenutku so do nas prišla Lappsetova igrala. Takoj smo bili navdušeni nad kvaliteto, lepoto in uporabnostjo igral. Z njihovim zastopniki v Sloveniji, v tem primeru so to IGRAS IGRALA d.o.o., več kot korektno sodelujemo. Vedno so na voljo in se trudijo za zadovoljstvo svojih naročnikov. Tako smo lani, z Lappsetovimi igrali, popolnoma prenovili otroško igrišče na OŠ Sostro v Ljubljani. Igrala so stabilna, trdna, prijetna za oko in predvsem uporabna, ker razvijajo celotno otroško muskulaturo (slike v prilogi).

Prišli smo do zaključka, da ponujamo kvaliteto, za katero so hvaležni tako otroci, kot tudi odrasli. Na dolgi rok so igrala Lappset cenejša izbira, saj so trpežna in dolgo služijo svojemu namenu. To pa pomeni tudi varnost za naše najmlajše.

AŽUTEAM D.O.O.
Urška Žagar